Hudfärgade toner från Maybelline

2016-08-03

Om man gillar neutrala färger så har Maybelline en serie av lack som är perfekta att använda då man inte vill bära färger som sticker ut för mycket. Jag är väldigt förtjust i den här typen av färger framförallt för att bryta av mot de starka färggranna färgerna som man ibland bär. Kombinera dessa med ett matt lack och du får en sofistikerad look som är svår att slå.

Vi tittar på de två färger som jag vill visa er idag, Smoky Rose och Go Bare.

Smoky Rose är en mörkare brun färg som drar lite åt det röda nyansmässigt. Jag bär ett lager på bilden nedan. Vill man så kan man applicera två lager för att få en djupare färg.

Go Bare är ljusare i tonen än Smoky Rose och täcker med ett lager. Fördelen med den här typen av lack är att man kan vara något "slarvigare" med appliceringen utan att det syns så mycket sedan när man bär den. Jag brukar dock alltid försöka att göra rent runt nagelbanden ifall jag har målat lite slarvigt någon gång.

Just nu är jag inne i en gradientperiod och eftersom de här två lacken låg ganska nära varandra färgmässigt ville jag testa att göra en gradient med Go Bare vid nagelbanden och Smoky Rose vid nageltipparna. Jag avslutade manikyren med att applicera ett lager av matt topplack från Maybelline.