Jag har testat Codage

2016-06-21

Knäck din egen kod till perfekt hy med Codage

Codage är en skräddarsydd hudvårdsrutin helt anpassad efter dina krav och behov. Detta åstadkommer du genom att använda en kombination av flera olika serum samt en fuktgivande,skyddande dagkräm och en rik nattkräm med b la hyaluronsyra för slät återfuktad babyhy.

Att vi har olika hudtyp och behöver anpassa vår hudvård efter det vet de flesta. Men codage menar också att de olika årstiderna ger huden olika behov, samt miljön du har runtomkring dig( torr luft, fuktig luft, airconditioning) även hur du mår, ålder, vad du äter, hur och vad du dricker, om du röker, hur du sover osv. Alla dessa behov kan du alltså tillgodose genom att kombinera de olika serumen.

Behändiga startpaket eller resepaket finns med rengöring, 2 serum en nattkräm och en dagkräm. Rengöringen är ett micellärvatten, en väldigt effektiv rengöring som samtidigt är väldigt mild och snäll mot din hud. Serumen finns i 2 storlekar 10 ml eller 30 ml, väldigt praktiskt av mer än utrymmesskäl eftersom vissa serum kanske du bara behöver en kortare tid för att ge en extra boost t ex serumet Summertime som är specialanpassat för att skydda och ge fin, jämn sommarhy.

Produkterna har enkla, snygga och stilrena förpackningar som är tänkta att tilltala både det manliga och det kvinnliga könet. Även dofterna är anpassade så, diskreta men fräscha.

Det här sättet att tänka runt din hudvårdsrutin tilltalar mig väldigt mycket Jag är en serumälskare generellt och att kunna skräddarsy min hudvård på detta sätt låter fantastiskt. För att applicera serumen ska du först trycka på pipen och hålla i 3 sekunder, på det sättet kommer rätt mängd produkt upp i pipetten. Jag testade Prescription On the road again som innehåller rengöring, 2 serum (fukt och lyster) samt dagkrämer och nattkrämen. Väldigt dryga produkter som varar längre än vad jag trodde. Serumen är supersköna i konsistensen och absorbers snabbt. den produkts jag överraskande nog blev extra kär i var faktiskt nattkrämen. Den känns helt magiskt skön på huden, rik, smörig och lätt på samma gång, huden känns återfuktad och fräsch när jag vaknar.

Som med alla märken så får du absolut bäst resultat av att använda Codage rakt igenom. Men det fungerar även fint att komplettera din hudvård med produkter från Codage. Om du vill prova Codage rekommenderar jag er varm att prova någon av prescription-kiten så ni får känna på produkterna ordentligt, samt att komplettera med ytterligare serum i en liten 10 ml flaskan om behov så finns.

Du kan göra en egen hudanalys för att se vilka produkter som passar dig här: Hudanalys

Alla produkterna hittar du här: Codage