Josefine testar nya Ikoo E-Styler!

2016-08-18

Att borsta håret rakt har på sista tiden blivit trendigt och nu har även Ikoo lanserat sin E-Styler, en snygg borste som kombinerar funktionerna hos en plattång och en borste vilket gör att du kan ta din styler till en helt ny nivå. Här nedan får du läsa om vad vår plattångs-entusiast Josefine tyckte om E-Styler!


Jag har fått äran att testa Ikoo E-Styler som den styler-älskare jag är!

Mitt hår är inte av bästa kvalité, ganska tunt och torrt i kombination med lockar och ruffs orsakat av ohälsosamt mycket användande av olika stylers, fusk med värmeskydd, byte av färg osv, med andra ord, inte de bästa förutsättningarna. Så, att få testa denna styler var väldigt spännande, även om jag var väldigt skeptisk till att den skulle ge resultat på mitt hår. Viktigt att veta; jag tar mina stylers på största allvar - håret ska bli rakt, that's it. Jag vet, lockar rockar, men jag är ingen lockig person utan vill gärna ha mitt hår rakt - men visst är det så för de flesta? Har du lockigt hår så vill du ha rakt hår och vise versa.

Vet ni vad? Bilden talar för sig själv - det funkade verkligen! Jag var lite skeptisk till tyngden, den väger lite mer än min vanliga plattång, men det var ingenting jag tänkte på under tiden jag använde den. Att ''kamma'' igenom halva håret och få det rakt tog 10 minuter ungefär.

Vad får Ikoo E-Styler för betyg?

För att sammanfatta det hela: jag gillade verkligen Ikoo E-Styler! Uppvärmningen gick snabbt, kammen gick igenom håret lätt och resultatet visade sig snabbare än vad jag var inställd på. Ett bra betyg helt enkelt! Jag kommer dock inte att vara otrogen mot min älskade plattång, på mitt hår blir resultatet något bättre med den. Med tanke på hur kvalitén på mitt hår faktiskt är så är jag ändå glatt överraskad av denna snygga styler. Jag tror verkligen att den kan göra under på lite tjockare hår!

Men till dig som använder dig av värmeverktyg, glöm inte värmeskydd! Jag kan varmt (haha) rekommendera ghd Style Heat Protect Spray.

Blir du sugen på att testa Ikoo E-Styler? Den finns flera olika färger, från sockersött rosa till rockigare svart. Något för alla helt enkelt. Enjoy!