Julklappstips från Isabella Jedler

2016-11-27

Hon driver en blogg under sitt eget namn Isabellajedler.com där hon bjuder på sitt liv men även ett och annat sminkttips. Med passion för skönhet ger hon dig nu de bästa tipsen för den perfekta julklappen. Enjoy!

En storstadstjej med driv som entreprenör har Isabelle inte bara ett eget eventföretag, hon frilansar även inom PR och makeup. Hon driver en blogg under sitt eget namn Isabellajedler.com där hon bjuder på sitt liv men även ett och annat sminkttips. Med passion för skönhet ger hon dig nu de bästa tipsen för den perfekta julklappen. Enjoy!

.FÄRG Perfect Palette
Min favorit contour palett, perfekt storlek med stor spegel i locket. Högpigmenterade multiskuggor som går att använda till det mesta, torra som fuktade. Jag hade gett detta till mina bästa vän, mamma, syster, i princip vem som helst. Passar verkligen de flesta och alla förtjänar en egen. Passar även för ögonbryn.

CLEAN Fresh Laundry EdP
En av mina favoritparfymer som passar de flesta. Rätt neutral fräsch doft som alltid är bra att ha med sig i väskan när man vill känna sig lite fräschare supersnabbt, eller bara dofta gott i allmänhet utan att dränka sig i onaturliga dofter.

Depend 7day Hybrid Polish 7094 Mother Nature
No words needed, så bra! Billigt och bra, perfekt neutral färg som enkelt förstärker naglarna utan en massa krångel, dessutom får man en snygg och fin gellack finish fin som om du gått och gjort naglarna på salong. Vill man fixa till naglarna extra kan man även köpa till ett genomskinligt.