Julklappstips från Linnea Öst

2016-11-13

Linnea Öst är skönhetsredaktör för magasinen Tara och amelia. Om du behöver hjälp med julklappar, då har du kommit rätt. Här delger Linnea av sina topp 3 skönhetsprodukter som definitivt kommer bli uppskattade under granen.

Linnea Öst är skönhetsredaktör för magasinen Tara och amelia. Med ett förflutet i bl.a modeindustrin som stylist, journalist och trendspanare, har Linnea stor erfarenhet inom skönhet. Om du behöver hjälp med julklappar, då har du kommit rätt. Här delger Linnea av sina topp 3 skönhetsprodukter som definitivt kommer bli uppskattade under granen.

CLEAN Reserve Amber Saffron EdP
Clean´s nya lyxdofter Reserve är tänkta för "layering" (lager på lager med en annan doft) och är särskilt fina tillsammans med andra Cleandofter. Jag älskar alla åtta Reserve-dofter, men så här års lutar jag åt varma, eleganta Amber Saffron. En doft att känna sig klädd i, även en vanlig jeansdag.

Lancôme Blush Subtil Cushion Inget piggar upp som lätt rosiga kinder, det vet varje makeupartist. Och inget rouge är så lättapplicerat, och ser så naturligt ut som ett krämrouge. Senaste nytt är rouge i cushion-dosa, perfekt att lägga i sminkväskan.

NYX Ultimate Shadow Palette
Varje kvinna blir glad över en ögonskuggepalett, jag lovar! Har hon ingen - total lycka. Har hon flera - det finns alltid plats för en till. Ultimate Shadow med hela 16 pigmentrika skuggor måste vara årets bästa palett-köp.