Julsminkning!

2016-12-11

Snart är det jul- och nyårsfirande, och det innebär ofta mycket festligheter! Kanske är outfiten redan inhandlad, men vilken sminkning ska du satsa på? Jag har valt att göra två olika looks.

Snart är det jul- och nyårsfirande, och det innebär ofta mycket festligheter! Kanske är outfiten redan inhandlad, men vilken sminkning ska du satsa på? Jag har valt att göra två olika looks, den ena med mer traditionell färgskala i koppartoner, och den andra mer eye-cachting i blå nyanser. Jag listar även vilka produkter jag använt, som jag tycker kan vara väl värda att investera i. Vilken skulle look skulle du satsa på? :)


Till kopparlooken har jag valt att använda en ljuvlig palett från Ciaté. Här finner du en palett i perfekt färgskala med 9 rikt pigmenterade skuggor. Det som är så grymt med denna är att det även finns subtila nyanser som gör att du kan använda den både till vardags, eller om du inte vill ha en så markant look. Om jag vore du skulle jag slå till direkt Ciaté Eyeshadow Palette, Fearless.

På läpparna valde jag att göra en ombre med hjälp av Cailyn Star Wave Glitter Tint - Taurus och NYX Liquid Suede Cream Lipstick - Club Hopper.Till nästa look ville jag göra någonting mer utstickande, och en turkos/blå färg tycker jag alltid ger ett kreativt och coolt intryck. Detta är en sminkning för dig som känner att jordnära toner inte räcker.Till min hjälp har jag använt den omtalade paletten från Models Own. Paletten heter Crome och består av 10 skuggor med krom-finish, vilket innebär att det ger en snygg metallic nyans när du applicerar dem på ögonlocket. Här har jag använt den högra sidan. Paletten blir den för 299 kr, du hittar den här Models Own Eyeshadow Palette: Colour Chrome


På läpparna har jag använt NYX Liquid Suede Cream Lipstick - Little Denim Dress, samt matchande nagellack för att looken ska bli komplett.

Hoppas detta hjälpte dig något inför festligheterna kommande veckor!