Lancôme Grandiôse mascara och eyeliner!

2016-08-17

Makeupartisten och stylisten Alexandra Aronsson har testat Lancômes senaste nyheter Grandiôse extreme mascara och Grandiôse eyeliner. Läs hennes recension. En av dem fick 4,5 av 5 i betyg!

Lancôme Grandiôse Extrême Mascara 310 kr Lancômes mascara Grandiôse har fått en uppföljare, som ska ge massor av volym, Grandiôse Extrême. Borsten är böjd så att det ska vara superenkelt att komma åt alla fransar helt in till rötterna. Vilket den också gör, även de minsta fransarna längst in i ögonvrån fångas upp utan problem. De första gångerna jag använder mascaran kommer det lite för mycket produkt så det blir lite klumpigt på fransarna men så är det med de allra flesta mascaror. Efter några dagar rättar det till sig och jag bygger utan problem upp separerade, uppböjda fransar med volym. Formulan sitter där den ska hela dagen utan att kladda eller smula och går lätt att ta bort med min vanliga ansiktsrengöring. Mascaran med svanhalsborsten får högt betyg av mig 4.5 av 5 möjliga.

Lancôme Grandiôse Liner 365 kr Lancômes senaste eyeliner har en böjbar applikator som ska göra det enklare att få till en fin eyeliner nära ögonfransraden. Du kan klicka applikation åt båda sidor men också ha den rakt upp. När jag använd den hade jag applikation böjd i ögonfransvrån och upp på mitten av ögat och sedan rak i ytterkanten och för att göra vingen. Applikatorn är lätt att använda, men färgen räcker inte för hela ögat utan att du behöver doppa i flaskan en eller två gånger. Färgen sitter bra utan att spricka under dagen och tre färger finns tillgängliga: svart, brun och blå. En bra liner som får 3.5 av 5 möjliga.