Låt SENSAI hjälpa dig med din hy!

2016-01-25

SENSAI kombinerar avancerad hudvård med den överlägsna kraften hos den värdefulla ingrediensen Koishimaru-silke. Den utsökta blandningen av vetenskap och natur fungerar i harmoni med kroppen och skapar en fulländad, silkeslen hud.

För att uppnå det perfekta resultatet, förespråkar SENSAI en unik hudvårdsritual som kallas Saho. En process i tre steg som är framtagen för att utföras på samma sätt, varje dag. Ritualen hjälper till att uppnå en frisk och silkeslen hud genom dubbel rengöring, dubbel återfuktning och dubbel applicering. Dessa tre steg kommer att göra din hudvårdsrutin mer effektiv och är både lätt att komma ihåg och genomföra - samt ger ett optimalt resultat.

Dubbel rengöring:
Steg 1: Tar bort oljebaserad smuts och make-up.
Steg 2: Mild rengöring tar bort smuts och döda hudceller.

Dubbel återfuktning:
Steg 1: Tillför fukt till hudcellerna och förbereder huden för efterföljande hudvård.
Steg 2: Ger huden näring och skydd.

Dubbel applicering:
Steg 1: Massera för att fördela produkten i hela ansiktet.
Steg 2: Tryck för att förbättra absorptionen.

Cleansing oil - En mjuk och len olja som effektivt tar bort make-up, sköljs bort för en fräsch finish. Passar alla hudtyper. Applicera på kvällen. Massera varsamt in i huden. Skölj noga.

Creamy soap - En krämig ansiktstvätt med rikt lödder som ger en mjuk finish. Passar för de med normal till torr hy och blandhy. Applicera som enda produkt på morgonen eller efter Steg 1 på kvällen. Arbeta upp ett lödder och jämna ut över fuktat ansikte. Skölj noga.

Silk Peeling Powder - Ett enzympuder med ett rikt lödder som tar bort pormaskar och döda hudceller för en jämn och klar hy. Passar alla hudtyper. Applicera morgon och/eller kväll 1-3 gånger i veckan i Steg 2, särskilt på problemområde. Ta en dos och löddra upp till ett fint skum och massera i ansiktet. Skölj noga.

SENSAI - Skin enriched with the moisture of Silk