Linn testar Kissed by Mii!

2016-06-27

Vår hudterapeut och brun-utan-sol-älskare Linn har testat Kissed By Mii.


Jag har testat några produkter från vårt nylanserade märke Kissed By Mii. Jag som älskar brun utan sol blev jätteglad över att se dessa, då de var otroligt fina i sina förpackningar och produkternas utseende och såklart supertaggad på att få testa dessa och se vad de ger för resultat.

Jag har fått äran att prova deras exfoliering, återfuktande kräm, samt brun utan sol i både mousse och i lotion för att kunna känna lite på konsistens och hur det skiljer sig i sin applicering. Vi funderade på varför de inte hade med någon appliceringsvante i sitt utbud, men när vi väl öppnade första förpackningen så såg vi att de skickar med handskar som du kan använda och dessa går att använda många gånger om.

Kissed By Mii Seriously Smoothing Exfoliator

En stor tub som är enkel att ha i duschen. Denna hade rätt så små korn i sig, men väldigt täta, vilket gav en bra peeling som faktiskt räckte till större delar av huden än jag trodde, så produkten är väldigt dryg. Produktens doft var väldigt svag och man märker knappt av den. Perfekt att använda lite extra på torra partier så som armbågar, knän eller på händerna.

  • Använd 1-2 ggr/vecka för bästa resultat av din brun utan sol, eller för att hålla huden mjuk och smidig.

Kissed By Mii Seriously Smoothing Moisturiser

Denna kom med pump och var väldigt lätt. Jag smorde in huden med denna innan jag applicerade brun utan sol-produkterna för att få en jämnare yta då vissa partier som är torrare drar åt sig mer och kan ge fläckar. Doften är lätt och ger inte ifrån sig så mycket på huden.

  • Använd innan applicering av din BUS, men också dagarna efter för få en längre och snyggare hållbar färg.

Kissed By Mii Effortlessly Easy Tanning Lotion Deliciously Dark

Denna kommer med pump och är väldigt lätt och dryg. Du får med ett par handskar som du kommer kunna använda flera gånger och de hjälper till så du inte får färg på dina handflator, vilket annars kan vara väldigt svårt att få bort. Färgen lägger sig direkt och gör det enkelt att se om man råkat missa någonstans. Krämen är väldigt enkel att applicera jämnt och torkar väldigt snabbt. Doften är lätt och när du applicerat så lägger sig ingen doft kvar utan blir nästintill doftfri.

  • Dark passar för dig som vill ha en väldigt intensiv nyans eller är lite mörkare i hyn. Finns i Light och Medium också.

Kissed By Mii Effortlessly Easy Tanning Mousse Deliciously Dark

En flaska med pumpfunktion, du behöver endast skaka några gånger och sedan applicera ut för att få en fin mousse. Den är lätt och rätt så dryg, så man behöver inte mycket produkt. Det är bättre att börja med lite mindre och sedan ta mer om man behöver, annars kan det vara svårt att arbeta in produkten i huden. Denna levereras också med ett par handskar som gör appliceringen lite enklare. En liknande doft som deras andra brun utan sol, lätt och lägger sig inte kvar på huden efter appliceringen.

  • Dark passar för dig som vill ha en väldigt intensiv nyans eller är lite mörkare i hyn. Finns i Light och Medium också.

Jag föredrar:

Min personliga favorit är faktiskt brun utan sol i mousse, men i just detta märke så blev Kissed By Mii Effortlessly Easy Tanning Lotion den jag föll för, så enkel och det blev en så snygg färg! Jag kan varmt rekommendera dessa produkter till alla, då de har för både ljusare hud samt för de som vill ha lite mer intensivare färg. Enkla att applicera och ger ett snabbt resultat. Både deras peeling och deras återfuktande lotion gav en superbra grund vilket gjorde att resultatet blev jämnt och fint. Ett stort plus är produkternas utseenden, dom får gärna stå framme i badrummet som en liten inredningsdetalj!