Liquid Suede Cream Lipstick - first impression & mini review

2016-02-14

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Liquid Suede Cream Lipstick - ge dina läppar härliga färger inspirerade av våren! Med sin långvariga hållbarhet och härliga konsistens ger detta läppstift dina läppar en vacker nyans med snygg matt finish. Du finner flera olika nyanser vilket ger dig möjligheten att hitta just din favorit!

Så fort jag fick se dessa blev jag helt förälskad! Jag har testat några liquid lipsticks från andra budgetmärken, men de har inte riktigt uppnått den standard jag velat ha. Så när ett av mina favoritmärken lanserar sin version är jag ju bara tvungen att testa!

Stone Fox - En mörkgrå nyans med blå underton.

Life's A Beach - En klar korallnyans.

Cherry Skies - En djup vinröd nyans.

Orange County - En klar orange nyans.

Sway - En ljus lavendelnyans.

Pink Lust - En knallrosa nyans med kall underton.

Amethyst - En klar mörk blålila nyans.

Kitten Heels - En klarröd nyans med kall underton.

Vintage - En dov majve-nyans.

Produkterna är lättapplicerade och enkla att få till snyggt på läpparna med den tillhörande applikatorn, alltså ingen pensel behövs tycker jag. De innehåller både olivolja, avokadoolja och glycerin som tillför fukt och gör läpparna mjuka. De är riktigt pigmenterade, det var bara någon av nyanserna behövde två lager för att täcka helt, annars behövdes bara ett lager för att få full opacitet.

För mig håller de 4-6 timmar om jag inte äter eller dricker någonting och när de har torkat är de näst intill kyssäkta, men gnuggar man så försvinner de. De har ingen speciell doft för den som inte gillar sånt. Mina favoriter är definitivt Stone Fox och Vintage! Jag hoppas att de andra tre nyanserna Sandstorm, Soft-Spoken och Tea & Cookies också släpps i Sverige, de är också så fina.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Liquid Suede Cream Lipstick kostar 99 SEK /st.