Makeup-look inför alla hjärtans dag!

2016-02-04

Alla ♥ dag är snart här - vad har du för planer? Här nedan har jag gjort en mjuk look som passar oavsett om du ska på dejt, köra biokväll med vännerna eller helt enkelt vill köra en vacker look bara för att.

Till denna look använde jag IDUN Norrsken Pure Mineral Illuminating Foundation i nyansen Disa som bas. Ett tips för att få din makeup att hålla länge är att grunda med en primer, t.ex Lancôme La Base Pro och att fästa din foundation med ett puder.

För att få din ögonmejk att hålla länge så är det bra att inte använda foundation eller concealer på ögonlocken, använd istället en ögonprimer, t.ex NYX Eyeshadow Base.

För att skulptera en aning och för att få en fin rodnad använde jag Ciaté Olivia Palermo The Cheekbone Cheat Duo i nyansen Bluff Point.

Nu till själva ögonen. Jag har använt Ciaté Olivia Palermo Smokey Suedes Eye Palette, nyanserna Prosecco, Glazed och Cocoa. En underbart vacker palett med rika pigment. Jag gjorde sedan en vinge med Lumene Blueberry Intense Liner Waterproof.

För vackra fransar har jag använt Max Factor Velvet Volume False Lash Effect Mascara och lösögonfransarna Eylure Exaggerate Eyelashes, N° 143. För ett par väldefinierade ögonbryn använde jag Anastasia Dipbrow Pomade i nyansen Ash Brown.

Som pricken över i:et - ett par vackert röda läppar! Här har jag använt mig av Ciaté Olivia Palermo Satin Kiss i nyansen Velveteen. Ett tips för att ditt läppstift ska sitta längre är att använda en läpp-penna och/eller en primer för läpparna, t.ex NYX Lip Primer.

Hur vacker är Olivia Palermo X Ciaté London-kollektionen från Ciaté? Helt fantastisk tycker jag! En perfekt alla hjärtans dag-present till sminkfantasten kan vara att ge bort som ett kit av denna kollektion, t.ex ett nagellack, ett läppstift och den fina ögonpaletten.