Mavala - Vattenmarmorering!

2016-03-10

Idag ska vi titta på ett par Mavala lack som eleven.se nyligen har fått in. Färgerna är klara, lätta att jobba med och ganska täckande. Båda lacken hade kunnat appliceras med ett lager om man applicerar något tjockare lager men det slutade ändå med att jag applicerade två lager av färgerna, bara för att vara på den säkra sidan. Bär man manikyren längre än ett par dagar så skulle jag rekommendera att applicera två lager och avsluta med topplack för att få en bra hållbarhet. Man ska också se till att man applicerar ett baslack först för att skydda naglarna mot eventuella missfärgningar.

Honolulu har en klar rosa färg som påminner om sommar, semester och sol. Om man googlar Honolulu får man en massa bilder på somriga playas, hav och sol och det är enkelt att drömma sig bort till den varma årstiden när man har Honolulu på naglarna.

Aqua Blue är ännu en färg som påminner om sommaren. Här har vi en klarblå färg med ett vackert skimmer.

Jag experimenterade med vattenmarmorering med de här två färgerna. Jag gjorde ett avlångt "blommönster" på vattenytan som jag placerade med sitt centrum vid nageltipparna.