Mirakelpudret: Retuschering på burk!

2016-03-06

Mirakelpudret: "Photoshop på burk!"

Du kan knappast ha undgått hypen kring By Terry Hyaluronic Hydra-Powder, en sann kosmetisk innovation och flerårig favorit hos skönhetsälskare världen över. Och det är inte så konstigt, det multifunktionella pudret är den perfekta kombinationen av hudvård och makeup med sina återfuktande, utslätande och korrigerande egenskaper. Som en av jurymedlemmarna vid 2014 års upplaga av ELLE Beauty Awards (där By Terry Hyaluronic Hydra-Powder vann pris för årets bästa bas) beskrev det; "makeupens motsvarighet till Wolfordstrumpan" och "som Photoshop på burk" - pudret bäddar osynligt och mjukt in huden med sidenmatt finish som suddar ut fina linjer, porer och ovälkommen glans, samtidigt som det håller makeupen på plats hela dagen. Och nej, inte nog med det, pudret har hudvårdande egenskaper tack vare sitt innehåll av återfuktande hyaluronsyra och kan till och med appliceras i ett tunt lager över natten för en återfuktande boost!

Sophia, utbildad hudterapeut och en del av eleventeamet bekräftar hyllningskören: "det smälter verkligen in i huden, helt osynligt och opudrigt och ger superfin och fräsch yta i kombination med HD-matt finish. Och det är så drygt!"

Sugen på att prova? Gör det, du kommer inte bli besviken. Men varning för att du aldrig kommer vilja vara utan det, någonsin igen!