Mitt favoritsmink inför solsemestern

2016-05-29

Förutom kläder & solskydd är ju rätt smink det viktigaste för mig på resan Få, vattenfasta samt lätta produkter för att både vara så bekväm som möjligt samtidigt som jag vill kunna göra en fin sminkning om man t ex. ska ut och äta.

Lumene Bright Now Vitamin C BB Cream SPF 20, 189 SEK En lätt, färgad dagkräm med SPF 20 som hjälper till att jämna ut hudtonen och reducera synbarheten av mindre skönhetsskavanker. En perfekt bas att jobba med vid soliga tillfällen.

Yves Saint Laurent Touche Éclat Te Collector #2, 375 SEK
- en skönhetsikon i en snygg kollektion! En concealer som ska ge både täckning och lyster. I värme vill jag ha något lätt med bra täckning.

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils Waterproof, 315 SEK
Vattenfast mascara är ett måste på semestern! För vem vill se ut som en panda efter en dag i gassande sol? YSL Effet Faux Clis WP ger både längd och volym upp till 24 timmar. Och eftersom att den är vattenfast håller den böjen på fransarna bättre än en vanlig mascara. Mina fransar blir som med Baby Doll, vilket är en av mina absoluta favoritmascaror!

NYX Vivid Brights Eyeliner - Violet, Escape, Blossom, 79 SEK
Varför inte hotta upp sminkningen med eyeliners i knalliga färger? Jag tycker att det är sjukt snyggt med en svart eyeliner med en annan färg över. Dessa kommer i så många roliga färger, har en supertunn pensel som gör det enkelt att måla tunna linjer.

Lancôme Juicy Shaker - Berry in Love, Meli Melon, Mangoes Wild, Freedom of Peach, 225 SEK

Dessa tvåfasads läppoljor berikade med persikokärn-, mandel-, tranbär- & myskrosolja och det är självklart att dessa ska få följa med på resan! Perfekt kombo av färg och återfuktning att badda på på stranden eller till kvällen. Juicy Shaker kommer i 14 olika nyanser varav alla har olika doft, så det finns verkligen någonting för alla!

Har du några utvalda produkter eller speciella krav på produkter du tar med dig på resa? Travel-size eller dina favoritprodukter?