Nagellack från Milani

2016-04-24

eleven har nyligen fått in jättefina nagellack från Milani och jag har fått chansen att visa er fyra av dessa. Vi ska titta på vårfärger och klassiska nyanser samt ett stänk av glitter.

Lady Like Sheer är den första färgen som fångade mitt intresse. Jag älskar ljusa pasteller och detta känns bara så fräscht och snyggt nu på våren. Lacket täckte med tre lager.

Gold Plated är också en färg som jag ofta faller för. Detta är en guldfärg som har ett kopparaktig utseende. Det är hur snyggt som helst! Lacket täckte med två lager.

Red Label är klassiskt och snyggt! Röda lack kan aldrig bli fel och när lack täcker med ett lager, torkar snabbt och har den glansen som det här lacket har så har man en vinnare bland det röda sortimentet av lack!

Rainbow Prisms är en riktigt snygg topper! Man kan applicera ett lager av lacket över de flesta lack och få ett snyggt resultat! Eller varför inte applicera lite av lacket på nageltipparna och skapa en glitter gradient som jag har gjort nedan?

När jag ändå hade den ovanstående gradienten på naglarna bestämde jag mig för att måla blomstränger på naglarna. Jag använde en smal pensel som jag doppade i den röda färgen Red Label och började måla blommorna på raden. Blommornas pistill målade jag med Gold Plated.