Nyårssminkning!

2016-12-18

Snart är året till ända och det är högtid att fixa stassen, samt smink och hår inför stundande jul- och nyårsfester! I den här looken har jag fokuserat på nyår med kallare toner i blått och silver/glitter.

Snart är året till ända och det är högtid att fixa stassen, samt smink och hår inför stundande jul- och nyårsfester! I den här looken har jag fokuserat på nyår med kallare toner i blått och silver/glitter.Som ögonskugga har jag valt Maybelline New Yorks Rock Nudes Palette. Den innehåller 12 olika skimrande, glittrande och matta nyanser i kalla toner. Jag har valt att fokusera på de silvriga samt indigo blå skuggan, som jag tycker blir supersnygg till just silver/glitter. Hela paletten känns väldigt nyår, och pigmenten är lätta att jobba med för att få till sotningar.


Jag valde även att lägga en eyeliner vid fransraden, och avslutade med spetsiga ändar. Både i inre och yttre ögonvrån. Är du inte stadig på handen och behöver lite hjälp fungerar Beautyblender Liner.Designer prefekt för att skapa raka linjer. Bara ett litet tips!

Hur härliga är inte paletten? Mycket prisvärd också, och är en till samlingen jag plockar fram när jag vill åt en mer kaxig/sotad look.

På läppar har jag använt Maybelline New York Color Sensational Matte Lipstick - 930 Nude embrace, här beslutade jag mig för en nude-färg, men vill du gå all in, så varför inte välja en stark röd eller poppig rosa?

Avslutade med Maybelline New York Lash Sensational Luscious för extra volym!

Just nu får du hela nyårslooken för 339 kr!

GOTT NYTT ÅR!