Nyheter från bareMinerals!

2016-09-22

bareMinerals 40 år! Vi firar med ett set i limiterad upplaga, Prime Time serien i uppdaterat utförande och en rykande färsk produkt!

Med skonsamma och vårdande produkter baserade på naturliga mineraler startade bareMinerals en mineralrevolution som inspirerat en helt egen genre makeup och hudvård.
I år firar märket sitt 40-årsjubileum och släpper i samband med det ett specialdesignat kit med en exklusiv limited edition Original Foundation SPF 15 med tillhörande bareMinerals Beautiful Finish Brush, båda i lyxig silverdesign. Kitet kommer i 3 olika nyanser, välj mellan: Fairly light - ljus/neutral, Light - medium/varm eller Medium Beige - medium/neutral. Så snyggt och ett definitivt must-have för alla bareMinerals-älskare!

Samtidigt har bareminerals hela primer-serie fått ett uppdaterat utseende (vi gillar skarpt), och en ny produkt har tillkommit: bareMinerals Prep Step Mineral Shield SPF 50 som är en mineralbaserad, oljefri primer formulerad med antioxidanter och fysikaliskt UVA/UVB filter för att skydda mot miljörelaterad stress och solens skadliga strålar, och som samtidigt ger huden en slät look med fantastisk lyster!