Nyheter från Real Techniques!

2016-08-11

Igår fick vi in några härliga nyheter från det populära märket Real Techniques!

För en perfekt bas - Real Techniques Ultimate Base Set

Vi börjar med Ultimate Base Set som ger dig verktygen för en perfekt bas! I ett smart förvaringsfodral med inbyggd spegel kan du förvara de två borstarna som medföljer, Expert Face Brush samt Deluxe Concealer Brush, och med en liten plastflik som du viker över övre delen av borstarna undviker du att få sminkrester på spegeln - även idealisk att använda för att torka dina sminkborstar uppochner efter du tvättat dem. Du får också med den populära mirakelsvampen Real Techniques Miracle Complexion Sponge som uppfyller i princip alla makeup-behov!

Real Techniques 4 Miracle Complexion Sponge

På tal om mirakelsvampen, om du redan är ett fan av Real Techniques Miracle Complexion Sponge så kommer du att älska detta set! I Real Techniques 4 Miracle Complexion Sponge får du nämligen 4 st svampar - hur bra är inte det?

Real Techniques Mini Eraser Sponge

Hur söta är dessa små mirakelsvampar? I ett tvåpack får du två minisvampar som är idealiska att använda torra för att svepa bort t.ex flagnande mascara eller rester från ögonskugga som fallit ned under ögonen eller fuktiga för att blanda ut hårda linjer. En ny favorit på eleven-kontoret!

Sist men inte minst - Miracle Sculpting Sponge

Real Techniques Miracle Sculpting Sponge är en speciellt designad sminksvamp som är idealisk att använda vid contouring och highlighting. Du kan använda den fuktad för att få en daggig glöd eller torr för full täckning. Den lilla sidan är perfekt för att highlighta med precision, t.ex på näsryggen, och den stora sidan är idealisk för kontrollerad contouring.