OPI Breakfast at Tiffanys - the Classics del1

2016-12-12

OPIs julkollektion har fått namnet efter den berömda filmen "Breakfast at Tiffany's", en film där Audrey Hepburn hade huvudrollen Holly Golightly.

OPIs julkollektion har fått namnet efter den berömda filmen "Breakfast at Tiffany's", en film där Audrey Hepburn hade huvudrollen Holly Golightly. Det är en klassisk film som OPI har tolkat och förutom de 12+6 stycken nya lacken som ingår i kollektionen (12 med vanlig formula och 6 med Infinite Shine formula) finns även en variant med 10 klassiska nyanser från OPI's utbud. Här ser vi en skara från vitaste vitt till de mörkaste nyanserna av rött/brunt. Kollektionen är perfekt att starta med om man vill starta en OPI kollektion men den är också perfekt för den som inte har testat klassikerna än.

The Classiscs är indelad i en ljus och en mörk låda och idag ska vi titta på de ljusa lacken. På bilderna nedan ser vi:

Alpine Snow - Två lättapplicerade lager. Lacket kan användas för sig själv eller som nageltip till en fransk manikyr tillsammans med det ljusrosa lacket Bubble Bath

Bubble Bath - Ljusrosa och skirt. Lacket kan med fördel användas som bas till en fransk manikyr. Applicera sedan exempelvis Alpine Snow på nageltipparna och avsluta med topplack. Jag bär två lager av Bubble Bath på bilden nedan.

Tickle my France-y är min favorit bland hudfärgade lack. Lacket kan täcka med ett lager men håller bättre om man applicerar ett par lager.

Suzi Nails New Orleans - mediumrosa och hur snyggt som helst! Ett par lager täcker till 100%

Madam President - Ett av de snyggaste röda lacken. Två lager håller bättre än ett men man kan få lacket att täcka med ett välapplicerat lager.

Då julen är på gång använde jag det röda lacket Madam President som bas för min nail art. Jag gjorde sedan prickar som symboliserar snöfall och svampade nageltipparna med vitt för att ge en känsla av nyfallen snö.