Perfekt lackade naglar - så gör du!

2016-07-17

Flagnar lacket efter bara någon dag? Och tar naglarna stryk av alla påhittiga färgexperiment du utsätter dom för? Vi tipsar om knepen för att få nagellacket att sitta på plats, och hur du samtidigt vårdar dina naglar på enklast möjliga sätt.

Rutinen som får lacket att hålla

Rengör Rena händer och naglar är a och o för att lyckas med perfekt lackade naglar. Se till att tvätta bort alla spår av nagellacksborttagning, smuts eller olja och låt naglarna torka ordentligt innan du går igång. Tips! Använd en nagelrengöring, till exempel Essie Naturally Clean Manicure Revitalizer från Essie, som gör proceduren snabb och grundlig.

Grunda Gör ett bra underlack till en del av din nagellacksrutin, speciellt när du ska måla med en stark färg. Underlacket gör att det vanliga lacket sitter längre och skyddar dessutom nagelbädden från att bli missfärgad (gula naglar, nej tack). Om du har problem med att naglarna skivar sig, är spåriga eller bryts lätt så är ett vårdande underlack även lösningen på det! Testa Lumene Gloss & Care Repairing Base Coat från Lumene.

Två lager nagellack Två lager är alltid bättre än ett, oavsett hur täckande lacket ser ut i en första omgång. Färgen blir mer intensiv, och sitter bättre. Fula kanter, ett minne blott! Svårt att pricka nageln och ingenting annat? Det problemet löser du enkelt med hjälp av en korrigerande penna som avlägsnar nagellack utanför naglarna innan det torkat. Kolla in den här från Ciaté till exempel, Ciaté Perfect Paint Job Corrector Pen.

Skyddande finish Avslutningsvis, applicera ett snabbtorkande, högglansigt överlack för att få ditt nagellack att hålla extra länge. En hyllad favorit på marknaden är Seche vites Seche Vite som kapslar in lacket och får det att torka på nolltid!

Välj en färg som passar humöret eller outfiten för dagen och lacka loss!