Saga testar: Spotless!

2016-02-28

Spotless är ett absolut måste för mig när jag ska göra en ombre-manikyr! Spotless gör det hela så mycket enklare genom att man bara peelar bort nagellacket som hamnat runt nageln, istället för att använda tops och aceton som tar betydligt längre tid och även kan torka ut nagelbanden.

Jag började med att måla ett lager av OPI Nail Lacquer, Alpine Snow, och målade sedan ett jämnt lager med Spotless runt hela nageln.

Jag väntade ungefär 5 minuter tills Spotless torkat (när den blivit genomskinlig på huden). Då började jag med själva ombren, och använde mig av en svamp och tre färger från OPI: OPI Nail Lacquer, Strawberry Margarita, OPI Nail Lacquer, Good Greif och OPI Nail Lacquer, Where Did Suzis Man-Go?. Jag avslutade sedan med topplacket Seche Vite och lät det torka ordentligt.

När min manikyr torkat så tog jag sedan bort allt nagellack runt nageln genom att bara lyfta på ett litet hörn av Spotless, och sedan dra bort det - så enkelt! Ett tips om du tycker det är lite svårt är att försiktigt pilla upp en kant med hjälp av en pincett. Spotless är helt klart en ny favorit hos mig!