Sminka dig till perfekt sommarlyster

2016-06-28

Jobba med (och inte mot) glansen i sommarhettan!

Har du laddat väskan med blottingpapper och puder för att ta upp kampen mot svett och glansig hy i värmen? Skippa det och satsa på att jobba med glansen istället - här är skönhetsknepen för maximal lyster och en ungdomligt, fräsch sommarlook!

Fukt över din foundation Applicera din fuktkräm, eller en olja för torrisar, över din foundation för att ge huden en lysande finish. Vi gillar särskilt fuktkrämen Lancôme Énergie De Vie Liquid Care och oljan NUXE Huile Prodigieuse som vi lägger över Youngblood Liquid Mineral Foundation.

Krämrouge som smälter in i huden By Terry Cellularose Blush Glace smälter in i huden och ger en sådär fuktig, naturlig färg som är som gjord för varma sommardagar.

Blanda highlighter och foundation Använd en flytande highlighter, GOSH Copenhagen Lumi Drops till exempel, och droppa direkt i din fondation, blanda ihop och applicera med en fuktad Beautyblender. Resultatet är daggig, naturlig glow.

Eight Hour Cream över din ögonskugga Maximera den där smältande, glansiga sommarlooken genom att lägga ett lager Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant över din ögonskugga. Satsa på naturliga nyanser och lite skimmer som du hittar i Maybelline The Nudes Palette.