Snygg makeup till studenten!

2016-06-08

Härliga studenten! Den här perioden är det många som går ut skolan, detta innebär firande med festfokus, godmat och härligt sällskap.

Tänkte därför ge er lite tips på sminkningar som passar studenten. Jag valde att göra några enkla studentlooker i varma toner tillsammans med guld, och kallare lila toner tillsammans med rosa.

Till min första sminkning har jag använt mig av ögonskugga the Balm Nude Dude Eyeshadow Palette tillsammans med Lumene True Mystic Precise Tip Eyeliner. Jag toppade denna look med NYX Lip Lingerie i färgen Ruffle Trim.Till min andra look använde jag Milani Everyday Eyes Powder Eyeshadow Collection där jag ville använda de rosa och lila färgerna. Till denna look valde jag att använda Milani Amore Matte Lip Crème till mina läppar.

Gemensamt till mina sminkningar är att jag har använt Lumene Longwear Blur Foundation, superbra foundation som håller hela dagen och Bahama Mama Bronzer från the Balm, en snygg bronzer som ger en prefekt solkysst hy. Till mina bryn har jag använt Make Up Store Tri Brow.


Till min sista ögonlock ville jag göra något simpelt, och valde att använda en vit eyeliner - NYX Matte Liquid Liner tillsammans med Viva la Diva Crystal Glitter Eyeliner i färgen disco. En glittrig eyeliner är ett smart knep om du vill göra något extra utöver en vanlig makeup, perfekt studenttips för att få till den där festlooken.