Sofi Fahrman ambassadör för Essie

2016-02-08

Essie's Sverigeambassadör Sofi Fahrman

Entreprenör, bloggare, programledare och nu även Essieambassadör i Sverige! Sofi berättar om hennes favoritlack och hennes kärlek till vackra naglar. När Sofi flyttade till New York insåg hon snabbt att fixa naglarna på salong var lika vanligt som att borsta tänderna. De flesta nagelbarer använder sig av essie, och efter 5 år i stan kunde Sofi namnet på lika många Essie-nyanser som barer i stan, vilket gör Sofie till en utmärkt ambassadör för märket.

Hur ser du på din roll som essie's ambassadör i Sverige?

Jag älskar att teama upp med ett märke som jag använt under flera år, som dessutom startades av en stark kvinna (Essie Weingarten) och som kan ge mina följare inspiration. Och, svar på den mest återkommande frågan på min blogg sedan starten "vad är det för nagellack du har på bilden?".

Hur valde du ut färgerna till din kollektion?

Jag tänkte basgarderob fast för nagellack. Sex vinnare som går att matcha med det mesta. Klassiska skönheter som aldrig går ur tiden.

Hur skaffar, och underhåller, du snygga och chica naglar? Sofie berättar sin hemlighet.

 Vilken är din favoritfärg på naglar?

50 shades of red. Från en droppe orange till bordeaux. Röda naglar är kvinnligt.  Hur stor betydelse har nagellacket i en outfit? Nagellack funkar som en prisvänlig och moderiktig accessoar. Den kan höja en outfit utan att du behöver bli ruinerad.

Hur tänker du när du matchar nagellacket till en outfit?

Istället för att matcha så tänker jag mer på tillfället. På nyår får naglarna gnistra, på solkyssta sommarhänder plockar jag fram korall och står det LBD på inbjudningskortet blir det en klassisk röd nagel eller fransk manikyr.

Hur ofta byter du nagellack?

En gång i veckan. Minst. Jag tror min New York-tid satte detta som vana. Och sen tackar jag och bockar för XX överlack som ser till att min manikyr håller för både skidåkning och lek med min dotter.   Vad har du för nagellacks rutin- vilka nagelvårdsprodukter använder du? Olja för nagelbanden. Som att skicka händerna på spa.