Studentnaglar med OPI

2016-06-09

OPIs soft shades kollektion är alltid en av mina favoriter när det gäller färger under våren. I år kallas kollektionen Soft Shades Pastel och det är precis som det låter, en kollektion av mjuka pastellfärger som passar de flesta tillfällen och framför allt till den annalkande studenten. Den traditionellt vita studentklänningen passar otroligt bra ihop med de färger som OPI har lanserat med den här kollektionen, både om man vill ha vita naglar eller om man vill bryta mot det vita med ett pastellfärgat lack. Idag ska vi titta på fyra av de sex lacken från kollektionen.

It's in the Cloud - 3 lager

It's a boy - 2-3 lager

Vill man bära nail art så kan man göra en mjuk gradient med dessa lack. Jag hade det vita lacket It's in the cloud mot nagelbanden och använde Stop it I'm blushing, This cost me a mint, It's a boy! och åter igen Stop it I'm blushing på nageltipparna nedan. Man kan också välja att endast använda en av färgerna på nageltipparna för en mer klassisk manikyr.

Vill man göra ännu mer av sin gradient kan man måla ett mönster över den. Här valde jag att göra fjädrar med ett svart lack.