CODAGE - möt den nya generationens skönhetskreatörer!

2016-04-21

Tillåt oss, som första onlinebutik i Sverige, presentera det franska lyxmärket Codage! Det här är haute couturens motsvarighet inom hudvård med skräddarsydda serum, fantastiska krämer och rengöringsprodukter i lika fantastisk förpackningsdesign.

Vi passade på att prata med Julien, ena halvan av syskonduon bakom Codage, när han besökte eleven i början av april.

Codage är franska för kod, och en träffsäker beskrivning av skönhetsmärkets filosofi: genom att dechiffrera den unika "koden" hos varje hudtyp kan en skräddarsydd hudvårdsrutin tas fram, en metodik baserad på syskonparets ärvda kunskaper inom traditionell fransk apotekarkonst. Varje formula är baserad på exakt dosering och synergistiska kombinationer för att svara till vald hudtyps behov. "Det handlar i grund och botten om att förstå hudens behov, och kunna agera förebyggande. Och behoven förändras dessutom hela tiden, beroende på klimat och faktorer som sömn och kost. Lär känna din hy! Var förutseende, och se till att rusta dig med rätt produkter."

Med fokus på att ge näring och vård, kretsar märket kring idén om att välmående hy är det samma som vacker hy, och en i grunden vacker hy kräver inte så många produkter -naturlig skönhet helt enkelt. Julien beskriver den typiska Codagekunden som intelligent och i kontroll; "Det handlar om att investera i en produkt som håller vad den lovar."

Och som ett första steg i rätt riktning rekommenderar han Codage Coffret Serums Collection, som med 6 serum för ansiktet och 1 för ögonkonturen innehåller ett serum för varje tillfälle. "Var uppmärksam på vad din hy ber om: anpassa sort efter dina behov för dagen, blanda flera serum för din personliga cocktail, eller prova på de olika för att hitta det serum i kollektionen som passar dig bäst. Det här är helt klart den bästa introduktionsprodukten för den ultimata Codage-upplevelsen, och för att få ut så mycket som möjligt av produkterna på lång sikt."

Just nu förbereder sig Julien och Codage-teamet för att lansera ytterliga 15 spännande produkter, och fördjupar sig i innovativ forskning på mänskliga bakterier och deras förmåga att agera hudvårdande. Och lanseringen i Sverige är en del av att föra ut Codage i världen: " Det här är bara början på vår resa. Vi kommer fortsätta sprida vår vision om skönheten i naturligt strålande hy - för att bra hy är bra självkänsla!"