Sweden Nails

2016-08-15

Jag har provat Sweden Nails förut och verkligen gillat deras nagellack så jag var riktigt glad att se att eleven hade fått in Sweden Nails. Deras färger är riktigt snygga och jag har använt deras bas/topplack flitigt den senaste tiden. Det som är riktigt praktiskt är att bas och topplacket är integrerat i samma produkt så man behöver inte ha en separat baslack eller topplack om man inte vill.

De färger jag vill visa er idag är:

Sweden Nails Nail Polish, Deep Blue- Ett lack som ser nästan svart ut men som egentligen är mörkblått. Den blåa färgen ser man i solen och i vissa artificiella ljus. Jag bär två lager på bilden nedan.

Purple - Ett snyggt mörklila lack som glider smidigt och enkelt på naglarna. Jag bär två lager av lacket på bilden nedan.

Silver Shadow - Ett lack som överraskade på ett bra sätt. Jag älskar den gråa nyansen som ser skimrigt ut. Är det ett silverlack eller ett gått lack med skimmer? Det spelar egentligen ingen roll, det är bara så snyggt!

När man gör nail art behöver man inte krångla till det så mycket. Några enkla streck av grått lack med nagellackspenseln ser elegant och snyggt ut, speciellt när basen (Deep Blue) kontrasterar så bra med det gråa lacket. Se bara till att få bort överskottet av lack när du målar direkt med penseln. Det kan lätt bli för mycket lack på penseln vilket ger ett helt annat resultat.