Tips! Prisvärda rea-favoriter ur vårt hårvårdssortiment.

2016-01-07

Outlet är igång för fullt, så passa på att fynda favoriter eller nya upptäckter till riktigt bra priser! Vi har sammanställt några av våra mest prisvärda rea-favoriter inom smink, doft, hud - och hårvård här på bloggen - idag tipsar vi om produkter ur vårt hårvårdssortiment!

Matrix Biolage Colorlast Kit Shampoo + Conditioner + Mask, vård för färgat hår. Otroligt prisvärt set med schampo, balsam och hårinpackning för att vårda färgbehandlat hår, och samtidigt framhäva och bevara maximal färg och glans! Förpackade i en elegant skinnecessär.

Detta kit innehåller:
* Matrix Biolage ColorLast Orchid Shampoo
* Matrix Biolage ColorLast Orchid Conditioner
* Matrix Biolage ColorLast Masque
* Skinn-necessär.

Maria Nila Pure Volume Shampoo & Conditioner Set, prisad hårvård från svenska Maria Nila! En lyxig hårvårdsduo från svenskproducerade Maria Nila, som med volymgivande och vårdande schampo och balsam är speciellt utvecklad för fint eller tunt hår. Innehåller dessutom ett färgbevarande komplex, och lämpar sig därför för färgbehandlat hår. Produkterna är formulerade utan sulfiter och parabener, och med 100% veganska ingredienser!

Duon innehåller:
* Maria Nila Care Pure Volume Colour Guard Shampoo
* Maria Nila Care Pure Volume Colour Guard Conditioner

Redken Shine Flash 02 Glistening mist, för extra glans, perfekt till nyår!
Det här är ett lättviktigt spray för att ge ditt hår maximal glans! Formulerat med Shine-On Complex, kamomillolja och vårdande B5-vitamin som ger lätt och ren applikation och perfekt finish.

Macadamia Professional Nourishing Oil & Mini Masque Duo, med vårdande makadamianöt. En vårdande duo från eleven.se älsklingen Macadamia Professional, med produkter baserade på den näringsrika oljan från makadamianöt. Med en närande hårolja och en djupt återfuktande hårinpackning, utvecklade för medeltjockt till tjockt, och grovt hår.