5 must-haves från Clinique!

2016-09-21

Vi tipsar om 5 olika must-haves ur Cliniques sortiment, nytt här hos oss på eleven! Prova Cliniques välbeprövade 1-2-3-system, eller någon av alla hudvårdande makeup-produkter.

1-2-3
Treenigheten i att rengöra, peela och återfukta har sedan starten utgjort grunden för Cliniques hudvårdsprodukter. Prova principen med rengöring, peeling och fuktkräm anpassad efter din specifika hudtyp.

1 Rengör med Clinique Liquid Facial Soap
Välj mellan tre varianter anpassade för olika hudtyper:
Extra-mild för torr hy
Mild för normal hy
Oily Skin Formula för fet hy.

2 Peela med Clinique Clarifying Lotion
Välj mellan fyra varianter anpassade för olika hudtyper:
Lotion 1 för normal hy
Lotion 2 för torr till kombinerad hy
Lotion 3 för kombinerad till fet hy
Lotion 4 för fet hy

3 Återfukta med Clinique 3-Step Skin Care System Dramatically Different Moisturizing Cream

Komplettera med ett serum
Clinique Smart Custom-Repair Serum är ett serum utformat för att behandla ungefär alla områden du kan tänka dig - reducera inflammation, irritation och pigmentförändringar, boosta kollagen, behandla UV-skador och återfukta huden på djupet. Med andra ord, en mirakelgörare för att ge huden ett lyft, och ett slätt och jämnt resultat i både struktur och hudton. Och finessen bakom formulan är hur den riktar in sig på ditt, eller dina, specifika problem och gör något åt saken. Trots den fullspäckade ingredienslistan (laktrits, röd algae, koffein, vitamin c, hyaluronsyra och vetegroddsolja för att nämna några) kan du med känslig hy känna dig lugn; det här är en produkt för alla hudtyper (och åldrar). Den något tjockare, lätt persikotonade konsistensen glider enkelt på, och smälter omedelbart samman med huden.

Clinique Makeup
Hela Cliniques makeup-sortiment är baserat på hudvårdande principer. Välj mellan foundations som döljer ofullständigheter och samtidigt återfuktar huden, eller läppstift som mjukgör samtidigt som de definierar läpparna i färgsprakande nyanser. Clinique High Impact Mascara är formulerad och oftamologiskt testad för att passa både känsliga ögon och kontaktlinsanvändare, och fyller i fransarna för ett både längre och fylligare resultat.