Trendspaning hösten 2016 - satsa på att framhäva din naturliga hårfärg!

2016-09-12

"I höst är det läge att spara ut din naturliga hårfärg och färga i nyanser nära den" spår Fredrik Olofsson, frisör med närmare 25 års erfarenhet i branschen, när vi frågar honom om vad som gäller på hårfronten i höst. "Nyanser som bronde och mjuk teracotta kommer stort, och därmed ser vi ett slut på trenden med starka, syntetiska färger. Även stylingen handlar om en återgång till det naturliga och om att jobba med hårets egna kvalitéter med mjuk volym och textur."
För den som aldrig hört begreppet bronde förut så är det, som namnet antyder, en blond nyans som försiktigt går åt det varma, ljust bruna hållet i stråk och slingor. "Satsa på färgbomber, det absolut bästa för en mjukt färgad effekt. Maria Nila och Revlon har många olika nyanser."

Blondiner blir till brondeiner i höst
Prova en lätt färgad färginpackning, en så kallad färgbomb. Nutri Color Creme 411 Brown från Revlon Professional plockar fram varma pigment i ditt blonda hår för en brun ton som bara anas, men som ger din kalufs en ny dimension perfekt för den nya årstiden.

Satsa på höstigt brända toner
Plocka på samma sätt fram kopparfägad lyster i efter sommaren solblekt rödlätt hår. Maria Nila Colour Care Colour Refresh, 7,40 Bright Copper ger ditt hår den där extra glöden i höst.

Färgbevarande hårvård
Behåll den perfekta nyansen så länge som möjligt med färgbevarande hårprodukter. Populära Davines har en serie med schampo och balsam som med flera olika varianter underhåller önskad hårfärg. För alla bronde's därute rekommenderar vi Davines Alchemic Shampoo Tobacco och Davines Alchemic Conditioner Tobacco som förutom att skydda och vårda håret luktar gudomligt!

Pricken över i:et
Gör till vana att avsluta din hårvårdsrutin med svalt vatten för att få hårstrået att sluta sig och bli mer glansigt!