Vilda bär med finska Lumene

2016-10-05

Lumene; inte direkt en nyhet på skönhetskartan, men med en varumärkesprofil som är väl värd att titta lite närmare på. Det finska skönhetsmärket har nämligen tagit fasta på ingredienser från sin egen karga fjällmiljö - arktiska bär som i kombination med modern teknologi utgör grunden för både smink - och hudvårdsprodukter.

Direkt ur den vilda naturens skafferi
I det hårda, nyckfulla arktiska klimatet överlever bara de allra starkaste. De vilda bären som växer i den oförlåtliga miljön har under tusentals år utvecklats i kampen för sin överlevnad. Resultatet - riktiga superbär, sprängfyllda med naturliga antioxidanter, vitaminer och näringsämnen! I Lumenes produkter är bären grundstenen, handplockade för att inte skada ekosystemet de är en del av, och varsamt processade för att plocka fram och optimera deras välgörande egenskaper.

Vad: Nypon
Varför: Nyponfröolja verkar för att bibehålla hudens fuktbalans och agera skyddande och vårdande.
Prova: Lumene Wild Rose Moisture Lipstick

Vad: Blåbär
Varför: För att reducera irritation hos känslig hud, skydda huden och jobba anti-aging med hjälp av antioxidanter.
Prova: Lumene Blueberry Wild Curl Mascara Waterproof, Lumene Ultra Sensitive Trio

Vad: Hjortron
Varför: Nyttiga fettsyror skyddar och stärker huden, samtidigt som innehållet av C-vitamin (dubbelt så hög halt som i apelsin) och renande egenskaper lämnar huden fräsch och med strålande lyster.
Prova: Lumene Bright Now Vitamin C BB Serum, Lumene Bright Now Vitamin C BB Cream SPF 20, Lumene Cloudberry Length Serum Mascara

Vad: Lingon
Varför: Antioxidanten quercetin jobbar mot hudens åldrande genom att skydda och främja stuns och elasticitet.
Prova: Lumene Time Freeze Firming Eye Cream, Lumene Time Freeze Firming Day Cream, Lumene Time Freeze Firming Night Cream