3 unisex-dofter som är måste-ha

2017-10-16

När du köper en doft så ska du egentligen inte titta på vem doften är avsedd för enligt dess tillverkare, utan vilken doft som du gillar, vilka doftnoter som passar dig. Vi har samlat 3 unisex-dofter från Calvin Klein som är tänkta att passa alla - så länge du fastnar för doften det vill säga! :)

Calvin Klein CK One Gold EdT

Vem gillar inte guld? CK One Gold EdT sätter verkligen guldkant på tillvaron med sin sprudlande, energigivande doft. Toppnoterna består av saftiga fikon, bergamott och salvia vilket ger en fräsch, energisk öppning. I hjärtat finner vi neroli, jasmin och viol som landar en bas av trä, vetiver och patchouli som ger doften värme. Denna unisex-doft är ett måste-ha!

Calvin Klein CK One All EdT

Den tredje pelaren som efterföljer de legentariska CK One och CK Be. Denna unisex-doft känns ledig, modern, individuell. Med toppnoter av mandarin och citrus som omfamnas av grapefruktblom och paradisone gör dig förälskad i doften. Den landar mjukt i en bas av amber.

Calvin Klein CK2 EdT

En doft avsedd för den yngre generationen men som passar alla! CK2 EdT innehåller en ovanlig kombination av doftnoter. Den öppnar nämligen med wasabi, mandarin och viollöv som övergår i ett hjärta av ros, irisrot och småsten. Den landar i en träig bas av vetiver, rökelse och sandelträ. En fantastisk doft som du bara måste prova!