5 favoriter från Clarins!

2017-02-06

Det älskade varumärket Clarins har funnits hos eleven i 9 år nu, yep du läste rätt, 9 år i eleven-familjen och blir älskat mer och mer för varje år som går. Clarins erbjuder ett brett sortiment av skönhetsprodukter med bevisad effektivitet. Man kan säga att Clarins lanserar inte produkter - de lanserar innovationer!

Just nu kan du få en gåva värde 232 kr när du köper valfri hudvårdsprodukt från Clarins, hur bra?

Vi reserverar oss för att gåvan kan ta slut p.g.a begränsat antal.


Vi har efter så många år med Clarins givetvis massor med favoriter men vi tänkte att vi kapar ned det till 5 (även om det var väldigt svårt).

  • Favorit: Clarins Beauty Flash Balm - Först ut är givetvis Beauty Flash Balm som nästan är beroendeframkallande. Det är ett balm som genast ger en piggare, mjukare och ungdomligare look och får din makeup att sitta på plats länge. Ett måste-ha!

  • Favorit: Clarins HydraQuench Cream-Mask - Åh-du-ljuvliga-fukt! Denna krämiga ansiktsmask hjälper till att återställa hudens fuktbalans samtidigt som den mjukgör, slätar ut och ger en lysterboost.

  • Favorit: Clarins Daily Energizer Cleansing Gel - Energi på tub! En uppfräschande rengöring i gelé-form som ger ett mjukt och rikligt lödder. Den rengör huden effektivt och lämnar den mjuk och len med en uppfriskande doft.

  • Favorit: Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster - En glödande boost! En brun-utan-sol som du blandar med din vanliga ansiktskräm vilket ger ett jämnt solkysst resultat.

  • Favorit: Clarins Instant Light Natural Lip Perfector - Läpp-produkten man typ inte kan leva utan! Den har en härlig gelformula med en underbart söt doft och 3D-skimmer som ger mjuka, glansiga läppar med en naturligt färgad, strålande glans.

Vilken är din Clarins-favorit?