6 skönhetsklassiker som aldrig går ur tiden

2017-01-09

Visst är det härligt att det finns skönhetsprodukter som verkligen har det lilla extra? Botanisera bland utvalda skönhetsprodukter som är minst lika populära som de är klassiska...

Visst är det härligt att det finns skönhetsprodukter som verkligen har det lilla extra? Kära klassiker som vi älskar – som håller ut och år in! Botanisera bland utvalda skönhetsprodukter som är minst lika populära som de är klassiska...

Boss Bottled EdT - frisk herrdoft

En herrdoft som är lika frisk, fräsch och enkel som namnet – Boss Bottled. Inga krusiduller. Våra näsor har känt doften av den maskulina EdT'n i många år men vi verkar aldrig tröttna på dess fruktiga noter av citrus och äpple samt ädla träinslag och vetiver. Det här är en doft som förenar lyx och enkelhet i en perfekt kombination.

Yves Saint Laurent Touche Éclat - concealer/highlighterns Rolls Royce

Yves Saint Laurent's hybridpenna är ljuset i mörkret kan man säga. Touche Éclat är en kombinerad concealer och highlighter i en tunn konsistens som samtidigt återfuktar hyn. Varför den är så populär? Den kan användas för att ljusa upp och täcka mörka partier, under ögonen till exempel, och för att framhäva dina ansiktsdrag på ett smickrande vis likt en highlighter.

Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex - magiskt ansiktsserum

Estée Lauder's populära och minst lika effektiva ansiktsserum som används nattetid. Med sin ultralätta formula, lystergivande egenskaper, antiage-effekt och mjukgörande intryck är det svårt att inte älska det här serumet. Applicera det under din nattkräm kvällstid och du vaknar upp med en renoverad hy. Ärligt talat räcker det inte att beskriva den här produkten med ord – testa!

Biotherm Lait Corporel Body Milk - citrusdoftande bodylotion

Den här läckerbiten har nog inte undgått många! Biotherms bästsäljande och ultralätta bodylotion i en subtil citrusdoft som adderar fräschör. Samtidigt som kroppslotionen återfuktar och har en lätt svalkande, lugnande känsla på huden. En bodylotion som lätt blir en sommarförälskelse tack vare dess lätta konsistens, fräscha doft och återfuktande egenskaper som passar extra bra under sommarhalvåret.

Sensai Mascara 38°C - hållfast mascara

Den här mascaran är mångas favorit just för att den sitter kvar på fransarna i vått och torrt. Den är vattenresistent men tvättas enkelt bort i varmt vatten. Hur smidigt? Dessutom har den en yttepytteliten mascaraborste som verkligen når varenda ögonfrans, så oavsdett om du har långa, korta, många eller få ögonfransar är den här mascaran värd att testas!

Elizabeth Arden Eight Hour Cream - allroundkräm

Mmmmumma! Den här krämen från Elizabeth Arden är bokstavligen ett stående inslag i mångas badrumsskåp. Varför? Var ska vi börja? Den verkar antiinflammatoriskt, är återfuktande, skyddande, lugnande och har reparerande egenskaper. En räddare i nöden helt enkelt som dessutom kan användas lite var stans. På läpparna, nagelband, torra partier i ansiktet, armbågar eller andra utsatta områden som behöver extra omsorg.