7 sorters nageltrender

2017-06-06

Sommaren 2017 är en färgglad sommar, och ett perfekt sätt att hänga med på de färgglada trenderna är att ge dina naglar extra färg. Om du inte vill gå all in med en metallisk, glittrig, färgglad makeup så kan det kännas lite lättare att våga mer färg på just naglarna.

Kritvita naglar

Kritvita naglar är hett denna sommar och passar perfekt till en solkysst hy. China Glaze Nail Lacquer Blanc Out är idealiskt till detta och täcker med två lager. Vill du inte ha precis kritvita naglar kan du istället satsa på Smith & Cult Nailed Lacquer Sugarette Limited Edition som är en mer sockervit nyans med subtilt skimmer, verkligen jättevacker nyans på och täcker med två lager.

Ljusblå naglar

Blått är hett i år och med ett par ljusblå naglar kommer du vara trendigast på festen. Essie Nail Polish, Blue La La är ett ljust pastellblått nagellack från Essies sommarkollektion i år som med tre lager ger en jämn, fin och krämig nyans.

Metalliska naglar

Metallic är verkligen inne i år, både i mejk- och nagelvärlden. Vill du inte riktigt gå all-in på en metallisk mejk kan det kännas lite tryggare att satsa på metalliska naglar istället. Models Own Nail Polish, Chameleon är idealiskt då det är en grönskimrande metallisk nyans som passar perfekt under sommartider.

Ljusrosa naglar

Rosa naglar kan aldrig bli fel! Ciate Pretty in Putty Mini är en trendig nyans i sommar med sin ljusrosa färg och krämiga formula. Måla på två lager och voilá!

Gula naglar

Vi vet, gult nagellack kan nästan kännas lite läskigt för många men är verkligen superfint till en solkysst hy. Little Ondine Basic Colour Afternoon Delight har en alldeles perfekt varm gul nyans som är ett måste-ha i sommar.

Orangea naglar

Med en orange/korall-nyans kan det inte bli fel under sommarmånaderna. IsaDora Wonder Nail, 510 Sunseeker har en vackert djup orange nyans som täcker med ett till två lager.

Grafiska naglar

Att skapa grafiska mönster på naglarna är nästan ett måste i sommar. Ett tips är att använda tejp för att få till raka linjer, och ha tålamod. Ina har skapat en snygg grafisk manikyr genom att använda basen OPI Nail Lacquer Coconuts Over OPI och tipparna är målade med L'Oréal Paris A L'Huile 674 Noir Noir. De färgglada nyanserna är OPI Nail Lacquer Exotic Birds Do Not Tweet, L'Oréal Paris A L'Huile 770 Vert Epoque, L'Oréal Paris A L'Huile 558 Rouge Amour och Sweden Nails Nail Polish, White Snow.