Aden Gel lac

2017-01-11

Jag har tidigare testat Adens vanliga lack och älskat det. Nu när jag fick chansen att testa Adens Gel lac blev jag återigen superförtjust i lacken. De täcker med ett enda lager och sägs hålla i upp till två veckor!

Jag har tidigare testat Adens vanliga lack och älskat det. Nu när jag fick chansen att testa Adens Gel lac blev jag återigen superförtjust i lacken. De täcker med ett enda lager och sägs hålla i upp till två veckor! Elevens utbud på färger är stort och är man nyfiken på att testa Gel lack är dessa lack perfekta att starta med. För att trotsa mörkret kan det vara kul att bära något av neonlacken nedan, eller varför inte kombinera dem i en manikyr som jag gjorde nedan :)

För att få ett fint resultat med Aden gel lac-en följ instruktionerna under något av lacken i länkarna nedan. För att lacken ska härda använd en LED- eller en UV-lampa.

På bilden nedan har jag applicerat ett lager av:

  • Aden Gel Lac 117 på lillfinger- och pekfingernageln
  • Aden Gel Lac 118 på ringfingernageln
  • Aden Gel Lac 121 på långfingernageln

Jag provade att göra en gradient med dessa lack. För att forma gradienten ska man jobba med färgerna innan man härdar dem. Det kan vara lite trixigt att blanda dem men det går.