Allt du behöver veta om Paco Rabanne Pure XS EdT

2017-08-21

PACO RABANNE bryter ständigt från normen med sina oväntade och humoristiska inslag i sin design och kommunikation. Doften XS lanserades från början redan 1993 (galet att det redan gått 24 år sedan dess!) och anspelade då på överflöd och begär. Nya Paco Rabanne Pure XS EdT handlar fortfarande om samma sak som tidigare, överflöd och begär, men med en modernare och mer sofistikerad touch.

Pure XS riktar sig till mannen som helt enkelt har "det", till han som har allt i överflöd, till han som har framgång, skönhet och hela livet framför sig. PURE XS-mannen har stil och elegans. Allt detta förkroppsligas av ingen mindre än Francisco Henriques som uttrycker både maskulinitet och femininitet. PURE XS-flaskan uttrycker stil, elegans och som alltid (när det gäller formen av flaskan) görs detta med en tvist, så som Paco Rabanne alltid gör.

Doften öppnar upp med fräscha noter av ingefära, timjan och gröna ackord för att övergå i ett varmt hjärta av vanilj, kanel, läder och likör. PURE XS landar sedan i en ljuvlig bas av socker, myrra och cederträ.

Kommer Pure XS bli din nya favorit?