Anastasia - Drottningen av ögonbryn!

2017-07-24

1989 emigrerade Anastasia Soare tillsammans med sin man och dotter från Rumänien till Los Angeles. Utan att kunna ett enda ord engelska lyckades hon bygga ett skönhetsimperium och skulle snart komma att kallas för "Drottningen av ögonbryn".

Nästan direkt efter att Anastasia kom till Los Angeles hade hon skapat ett kundflöde med supermodeller och skådespelerskor som alla efterfrågade den hetaste behandlingen på marknaden, "Brynvaxning".
År 1997 hade allt hårt arbete lönat sig och Anastasia öppnade sin första egna salong på Bedford Drive i Beverly Hills. Tillsammans med sin dotter Claudia Soare har hon tagit fram en hel serie med världsledande ögonbrynsprodukter, contouring-paletter och mycket mer. Anastasia har även medverkat i Oprah Winfrey Show och varit synlig i flera stora modemagasin som Elle och Vogue.
Idag har Anastasia Beverly Hills över 13 miljoner följare på Instagram och är ett av världens snabbast växande företag inom skönhet.

Patenterad Golden Ratio® metod

Den patenterade Golden Ratio® metoden är en av grundstenarna hos Anastasia Beverly Hills. Varje produktlansering är inspirerad av makeupens unika förmåga att skapa en illusion av balans, symmetri och proportioner i ansiktet.

Ögonbrynets bästa vän

Möt Anastasia Brow Wiz Skinny Brow Pencil, en av Nordens mest sålda ögonbrynspenna! Med ultrafin spets för precision skapar du lätt en illusion av små hårstrån, vilket gör den idealisk att fylla i tunna ögonbryn med. Stiftpenna och brynborste i ett gör den enkel och smidig att ha i väskan för att bättra på brynen när du behöver.

Du hittar hela Anastasia Beverly Hills sortiment hos eleven.se.