Anti pollution - skydda huden mot miljömässiga faktorer!

2017-07-11

Det ligger i luften, bokstavligt talat!

En av de senaste årens största (och viktigaste!) trend är så kallade anti-pollution produkter. Det är produkter som arbetar för att förebygga effekterna av utsläpp, avgaser och andra miljömässiga faktorer. Genom att välja produkter särskilt utvecklade att förebygga detta kan du sakta ner åldersprocessen och arbeta mot pigmentfläckar och pormaskar.

Många produkter återfuktar och bevarar hudens naturliga PH-balans samtidigt som de bildar en extra sköld som hämmar irritation och uttorkning. Effekten är en yngre och mer motståndskraftig hud. Ett hektiskt stadsliv, dålig kosthållning och för lite sömn är bara några av anledningar till att du bör satsa på ordentligt skydd! Hos eleven hittar du flera produkter som är utvecklade för att både förebygga och skydda huden från fria radikaler och föroreningar.

Decléor Hydra Floral Anti-Pollution Hydrating Fluid SPF30

Denna mjuka och återfuktande kräm har SPF 30 för att ge ordentligt skydd. Den lätta konsistensen mjukgör och skyddar utan att kladda.

NUXE Bio-Beauté Fluid Anti-Pollution & Radiance Enhancing

En silkeslen lotion med 98,9% naturligt innehåll. Den detoxande effekten i krämen hjälper till att stimulera kroppens egna avgiftningsprocess. Ekologisk sockerpolymer jämnar ut hudytan och förhindrar förorenande partiklar från att fästa, för en fräschare hud med hälsosam lyster.

Collistar Hydro-Protective Cream anti-pollution SPF 20

Med en "barriäreffekt" skyddar Collistars anti-pollution kräm från miljömässiga faktorer som påverkar din hy negativt. Dessutom arbetar den för att återge huden förlorad spänst och energi genom återfuktning.

Clarins BB Skin Perfecting Cream

En behaglig allt-i-ett produkt som gör din hy underbart fräsch och naturlig! BB Skin Perfecting Cream från Clarins ger ett nästan magiskt resultat och dess trippla anti-pollution komplex skyddar huden från miljöpåverkan. Med hyaluronsyra och ekologisk kiwi får du lyster och en härlig fräschör.