Är "wavy brows" här för att stanna?

2017-09-27

Jag är öppen för många konstiga och kreativa trender, och något vi sett mycket av i år är nya ögonbrynstrender - naturligt buskiga bryn, skarpa och väldefinierade bryn men nu har nog skönhetsvärlden på sociala medier fått lite fnatt tror jag, för nu är det vågiga bryn som gäller. Sedan vågiga bryn började synas har även flätade bryn tillkommit - som åtminstone är snyggare än vågigt, haha.

"Wavy Brows" går helt enkelt ut på att du målar dina ögonbryn vågiga. För att tänja på gränserna lite extra har jag gjort både vågiga bryn och en vågig cut crease tillsammans med en vågig eyeliner; varför inte göra en helt urspårad look helt enkelt?

Jag har använt NYX PROFESSIONAL MAKEUP Perfect Filter Shadow Palette i Rustic Antique och NYX PROFESSIONAL MAKEUP Epic Ink Liner. För att göra brynen har jag först använt Anastasia Brow Primer för att få brynen på plats, sedan fyllde jag i med Anastasia Dipbrow Pomade i nyansen Ash Brown och markerade dem extra med concealer. Lite coola ändå?

Detta må vara skönhetsvärldens skämt på sociala medier och den konstigaste så kallade trenden vi sett på länge - men kanske något som passar inför Halloween i alla fall?