Återfuktning från Sensai

2017-12-05

Vill du skämma bort huden rejält så borde du satsa på produkter från Sensai. Alla Sensais produkter baseras på "Koishimaru Silk", ett silke som har förmågan att ge massor med fukt.

För Sensai ger nämligen ett löfte om silkeslen hud, och detta ger deras produkter tack vare just Koishimaru Silk. Koishimaru Silk stimulerar produktionen av hyaluronsyra i huden vilket gör att hudcellerna badar i en oändlig ocean av fukt! Vi tänkte tipsa om två produkter som är perfekta att ha året om för att ge huden den fukt den förtjänar.

Sensai Cellular Performance Lotion II (Moist)

Denna rikliga och lena lotion känns lite som ett ansiktsvatten, fast lenare. Den mättar huden med fukt och ger även en stramande look. Du applicerar enkelt generöst på ren hud både morgon och kväll, och följer upp med en emulsion eller kräm.

Denna lotion passar normal till torr/mycket torr hud.

Sensai Cellular Performance Emulsion II (Moist)

Åh, vilken ljuvlig emulsion! Denna emulsion är lätt balanserande och hjälper till att ge huden en ungdomlig vitalitet. Den packar in huden i en mjuk, fuktig slöja (som inte känns) och boostar huden med fukt hela dagen. Du applicerar enkelt på ren hud morgon och kväll innan ovanstående lotion.

Passar normal till torr hud.

Psst... Lotion II (Moist) var lucka nr 4 och Emulsion II (Moist) var lucka nr 5 i vår fysiska julkalender, de kom i behändiga små storlekar á 20 ml. Perfekt för att prova på eller för resan!