Back to school: 11 produkter du måste ha

2017-08-09

Börjar du förbereda dig för att komma tillbaka till skolan? Vi har samlat 11 skönhetsprodukter som hjälper dig i den processen! Här nedan följer våra bästa Back to School-tips.

Fixera & förbered

IsaDora Prime Fix Moisturize Face Mist är perfekt både för att förbereda huden för makeup men också för att fixera din makeup, så den håller sig fräsch och felfri hela dagen.

För jämn, fräsch hud

Många känner att det kanske inte riktigt är läge än med en tyngre foundation. Då är Skin79 Super+ Beblesh Balm SPF 30 PA++ Pink perfekt! Denna innovativa BB-kräm hjälper till att jämna ut hudtonen, verka mjukgörande samt skyddar huden med SPF 30+ - utan att kännas tung på huden.

Mängder med volym till dina fransar

L'Oréal Paris Miss Baby Roll Black ger dina fransar vad de behöver! Denna mascara har blivit väldigt populär tack vare sin specialdesignade borste och fantastiska formula som fångar upp fransarna och ger dem en vacker böj, separation och volym.

Allt du behöver i ett kit

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Beauty School Dropout Back To Basics innehåller allt man behöver för att fixa en perfekt makeup. Detta prisvärda kit innehåller hela 35 olika ögonskuggor, 2 skuggor för contouring, 2 skuggor för highlight och 3 olika rouge.

För mjukhet & glans till läpparna

Milani Moisture Lock Oil Infused Lip Treatment finns i flera olika nyanser och ger läpparna återfuktning, vård och vacker glans.

En hårtofs behövs nästan alltid

Man bör ha en hårtofs för mycket än för lite, eller hur? Invisibobble The Traceless Hair Ring är specialdesignade hårtofsar som är skonsammare för håret och funkar perfekt för att skapa coola frisyrer med.

Håll huden glansfri under dagen

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Green Tea Blotting Paper hjälper dig att hålla huden matt och fri från glans under dagen. Gjort på 100% Pure Pulp-papper och berikat med grönt te-extrakt som hjälper till att fräscha upp huden och absorbera överflödigt sebum.

Och se till att håret är fräscht

Batiste Dry Shampoo Rose Gold hjälper dig att fräscha upp håret mellan tvättarna och är en idealisk kompis att ha nära på stressade mornar. Den doftar dessutom ljuvligt av rosor och vanilj.

Börja det nya skolåret med ny parfym

Stella McCartney Pop Bluebell EdP är en nyhet hos oss men har snabbt blivit en favorit. Toppnoter av engelsk klockhyacint omfamnas av ljuvlig tuberos som sedan landar i en mjuk bas av sandelträ. Doften är modern, positiv och blommig - perfekt att använda första skoldagen!

Förläng din bränna

Har du jobbat på brännan och vill inte förlora den i första taget? Cocoa Brown Self Tanning Wipes innehåller 20 st servetter som hjälper dig att bibehålla brännan då den ger en gyllene, jämn ton. Perfekt för touch-ups!

Se till att återfukta huden

Det är inte mycket som är så skönt som att komma hem, sparka av sig skorna och sätta på sig en svalkande, återfukande sheet mask. Skin79 Animal Mask, Dry Monkey har dels ett roligt och sött utseende, men den hjälper också till att återfukta en torr hud på ett kick.