Back to work: 11 produkter du måste ha

2017-08-09

Har du fortfarande kvar några sköna semesterveckor eller har du som många andra behövt komma tillbaka till verkligheten nyligen? Semester må vara härligt, men det är skönt att komma tillbaka till sitt älskade jobb och få rutin på vardagen igen.

Vi hoppas att ni alla känner er härligt utvilade efter semestern och förhoppningsvis sluppit bygga altan, rensa rabatten, måla om garaget och annat som ofta görs under semesterveckorna. När man då kommer tillbaka till jobbet så är det alltid både bra och skönt att fylla på förrådet med nya fräscha skönhetsprodukter - därför tipsar vi här nedan om 11 perfekta Back to Work-produkter som vi tror ni kommer att gilla!

Börja & avsluta dagen med en ansiktsmist

Pixi Vitamin Wakeup Mist är en ljuvlig ansiktsmist som hjälper till att "väcka" huden och ger en fräsch glow. Idealisk att använda på morgonen för att förbereda huden, över makeup för att fixera eller närsomhelst under dagen för en uppfräschande känsla.

Jämna ut & fräscha upp huden

Estée Lauder Double Wear Cushion BB All Day Wear Liquid Compact SPF 50 är perfekt för dig vill ha en jämn och naturligt strålande look utan att det känns tungt på huden.

Perfekta nyanser för alla tillfällen

Att fräscha upp din look med ögonskugga är aldrig fel! NYX PROFESSIONAL MAKEUP Lid Lingerie Shadow Palette erbjuder sex nyanser i matta toner och med intensiva pigment som är idealiska för vardagsmejken.

Mjuka, glansfulla läppar med vacker nyans

Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Balm ger dina läppar en mjuk känsla, vacker glans och precis lagom med färg. De har dessutom som en liten pussmun utformat i sig, hur gulligt?

För fransar med volym & separation

Att ge fransar både volym och separation med intensiv svärta känns som A och O när det kommer till en bra ögonmejk. Detta hjälper Lancôme Monsieur Big Mascara till med! Med en större borste än normalt som med sin ljuvliga formula fångar upp varje frans ger denna mascara fransarna vad de förtjänar.

Fräscha upp huden under dagen

Visst är det tråkigt när du gått hemifrån på morgonen med en felfri makeup för att det överflödiga sebumet senare på dagen ändå ska tränga sig fram och ge en glansig panna? Beautyblender Blotterazzi löser problemet! Som blotting-papper, fast i svampform som kan rengöras och återanvändas.

Fräscha även upp håret

Kanske har det varit en hektisk morgon, kanske har du försovit dig eller så vill du bara vara mer skonsam mot ditt hår. Oavsett anledning så är det alltid bra att ha ett torsschampo nära till hands, t.ex Kevin Murphy Fresh Hair för att fräscha upp håret mellan tvättarna. För du vet väl att du helst inte ska tvätta håret för ofta?

Börja jobbet med ny parfym

Versace Red Jeans Woman EdT är den perfekta doften att börja jobbet med. Utsökta noter av aprikos, persika, fressia och saftiga svartvinbär öppnar upp doften medan liljekonvalj, viol, näckros och klassisk ros omfamnar. I en varm bas finner vi toner av mys och vanilj.

Behåll den snygga brännan

Oavsett om du missade solen helt och bara vill ha en perfekt solkysst hy, eller om du inte vill tappa den snygga solbränna du jobbat så hårt för så är Vita Liberata Body Blur Instant Skin Finish Medium något för dig. Den funkar för både kropp och ansikte och hjälper med hjälp av ljusreflekterande partiklar till att reducera synbarheten av blemmor och mindre skönhetsskavanker. Huden får en jämnare ton och får en tillfälligt solkysst look!

För en piggare look

Är du en av dem som försöker att sätta dygnsrytmen till rätta? Då kan Lumene LÄHDE Pure Dew Drops Hydrating Eye Gel vara bra för dig. Denna härligt svalkande ögon-gel återfuktar huden kring ögonen och ger ett mer vaket utseende.

Återfuktande ansiktsmask - perfekt avslut på dagen

Kom hem och slappna av efter jobbet med Skin79 Jeju Sandorong Jelly Mask, Cactus. Den har en härligt svalkande gel-textur som återfuktar och fräschar upp på ett kick.