Baslack med Essie

2017-03-27

Idag ska vi ta en titt på ett par baslack från Essie som nyligen har lanserats i en hybridserie av fyra lack med vårdande och stärkande egenskaper. Dessa lack är skira och kommer inte att täcka naglarna helt men det är inte meningen heller. De kan användas som vanliga nagellack om man accepterar deras skirhet. Lacken ska stärka naglarna med kollagen och kameliaextrakt samtidigt som de ska återfukta naglarna tack vare sin fuktbindande formula.

Några förslag till användning av dessa lack:

  • Som en vanlig bas under dina nagellack
  • För att ge en naturlig look åt dina naglar
  • Som en del av en fransk manikyr där naglarna har vita tippar eller som en Funky French där nagleltipparna kan ha vilken färg som helst
Tinted love-lacket har en persikofärgad nyans med ett diskret skimmer som endast kommer fram i vissa ljus. Lacket passar bäst då man inte har missfärgade naglar. För bilden nedan använde jag tre lager av lacket.

Sheers to you. Ett annat rosa lack som har en kallare nyans än den förra. Även det här lacket har ett underbart skimmer som endast syns i vissa ljus. På bilden nedan bär jag tre lager.

Då dessa lack passar så bra för franska manikyrer så ville jag gärna testa detta. Jag ville dock göra en något gladare manikyr än de med vita tippar så jag applicerade ett tunt band av rosa (L'Oreal - Rose Bouquet) på nageltipparna och avslutade manikyren med ett topplack.