Bäst i test: Brun-utan-sol

2017-06-11

Vilken brun-utan-sol blir bäst i test denna sommar? Vi har provat mängder med olika brun-utan-sol-produkter, i mängder med olika formulas och kommit fram till dessa tre;

1. Marc Inbane Natural Tanning Spray

Denna brun-utan-sol kommer i sprayform och ger verkligen ett naturligt resultat. Den har dessutom inte den vanliga "brun-utan-sol-doften" utan har en väldigt mild och behaglig doft. Se till att huden är rengjord, exfolierad och torr innan du applicerar produkten för bästa resultat.

Natural Tanning Spray från Marc Inbane innehåller dessutom Aloe Vera och Ginko, vilket återfuktar huden och den är även parabenfri. Solbrännan håller i upp till 5 dagar (på vissa av oss som testade höll den t.o.m 6-7 dagar) och appliceras bäst genom att spraya direkt på Marc Inbane Glove och sedan applicera med mjuka rörelser. När du ska applicera i ansiktet så sprayar du lätt över ansiktet, låter formulan torka ca. 10 sekunder och blandar sedan ut med Marc Inbane Powder Brush, detta för att få en så jämn finish som möjligt! (Glöm inte att blunda och hålla för andan när du sprayar rakt i ansiktet.

Extra tips: Natural Tanning Spray finns i resestorlek (50 ml) plus med borsten tillsammans med en snygg necessär, nämligen Marc Inbane Luxe Travel Set. Perfekt för dig på resande fot!

2. Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster

OM denna har blivit populär sedan lanseringen 2014! Det må vara en lite mindre flaska (15 ml) men den räcker långt. Detta är inte en rakt igenom brun-utan-sol, utan en boost av glöd. Du blandar 2-3 droppar av Glow Booster med din vanliga ansiktskräm, blanda ut ordentligt i handflatan, och applicera sedan jämnt över ansiktet (börja från ansiktets mitt och jobba utåt). Detta ger en riktigt naturlig solbränna samtidigt som Glow Booster återfuktar huden.

Radiance-Plus Golden Glow Booster från Clarins har inte heller den lätt obehagliga doften en vanlig brun-utan-sol kan ge och ger enkelt en perfekt solkysst hy! Här kan du enkelt bestämma själv hur mycket färg du vill ha, och du får en perfekt lyster.

3. St. Tropez Gradual Tan Every Day Body Moisturizer

För dig som gradvis vill bygga upp brännan! Kanske vill du inte köra på med en intensiv brun-utan-sol på en gång utan gradvis bygga upp solbrännan för en naturlig look, då passar detta kroppslotion perfekt för dig.

Gradual Tan Every Day Body Moisturizer från St. Tropez är en riktig klassiker och har funnits hos oss på eleven som en trogen kroppslotion sedan 2012. Du applicerar den som en vanlig kroppslotion och tack vare Aloe Vera gör den huden mjuk och smidigt, samtidigt som den bygger upp en naturligt solkysst look. Den har dessutom en innovativ doftteknologi, kallar "Aromaguard" vilket ger en subtilt frisk doft för att ta bort den klassiska "brun-utan-sol-doften" med åtminstone 70%.

Vi rekommenderar dock att göra en ordentlig peeling innan du applicerar den, precis som när du applicerar vanlig brun-utan-sol, för bästa effekt samt tvätta händerna efter du applicerat.

Applicera brun-utan-sol med Beautyblender

Trött på att applicera din brun-utan-sol med händerna eller handskar? Testa att applicera med Beautyblender BodyBlender! Den är perfekt att applicera brun-utan-sol med stor kontroll för en mjuk, jämn och felfri finish.