Bästa badet - favoritprodukter till badkaret

2017-08-02

Glöm stora, ljusa badrum med duschkabiner, nu vill vi bada! De senaste årens stora trend med snabba duschar och allt-i-ett-produkter är som bortblåst. Förutom den höga mysfaktorn finns det flera fördelar med att bada badkar. Ökad blodcirkulation, dämpad huvudvärk samt att det motverkar förkylningssymptom är bara några!

John Masters Organics Lavender, Rose Geranium & Ylang Ylang Soap

En klassisk hård tvål är ett måste på badkarskanten. John Masters gör milda men effektiva tvålar, denna har en underbar kombination av eteriska oljor, lavendel och ylang ylang.

Sisley Eau de Campagne Bath and Body Oil

En exklusivt parfymerad bad- och kroppsolja som vårdar huden och lämnar den mjuk, smidig och med en behaglig känsla. Doftens dynamiska noter bjuder in till att koppla av och ladda batterierna. Den är fräsch, sprudlande, elegant och full av överraskningar. En lätt och strålande komposition, en äkta ""feel good""-doft! Rik på noter från Basilika, vilda örter och citron.

Rituals The Ritual of Dao Bath Foam

Detta badskum är berikat med doften av vit lotus, samt vårdande och avslappnande egenskaper från Yi Yi Ren, som traditionellt används i kinesisk medicin. Rituals erbjuder ett stort utbud av bad- och kroppsprodukter som förgyller badet och självklart har vi på eleven massor!

L:A Bruket Kurbad Tång

Spa - hemma! Lilla Brukets torkade tång skördas för hand utanför Varberg. Tång har använts inom kurbad länge och anses stimulera blodcirkulation och mjuka upp stela muskler.

Weleda Wild Rose Cream Bath

Weledas ekologiska produkter är storsäljare och omåttligt populära bland människor med känslig hy. Nyponfröolja, kokos och mjukgörande sesamolja är bara några av de magiska ingredienserna i detta skumbad. Häll en skvätt i bad och ge dig själv lite me-time.