Bästa mascaran 2017

2017-11-07

Vilken mascara är bäst 2017? Hur man vill att ens mascara ska vara är ju väldigt individuellt därför kan det vara svårt att avgöra. Vi har dock samlat 5 olika mascaror som kvalificeras som den bästa mascaran 2017 - alla med olika huvudsyften.

Volymgivande & hållbar

Sensai Mascara 38°C Volumising är ett måste-ha för dig som vill slippa böja fransarna med en ögonfransböjare. Den ger omedelbart en fantastisk volym och böjning som samtidigt ser naturlig ut. Den har en snabbtorkande formula vilket gör att fransarna känns tjockare, utan klumpar. Man kan säga att mascaran "kapslar in" fransarna, och den är enkel att tvätta bort med 38°C vatten.

Plus: Volymgivande, intensiv färg, böjer naturligt, klumpar eller kladdar inte, tvättas enkelt bort med vatten.
Minus: Den har en högre prislapp och finns bara i svart.

Volym & längd

L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara blev snabbt populär när den släpptes för inte så längesen. Den tjocka fylliga borsten ger fransarna både volym och längd med en intensiv svärta. Den tjocka borsten har över 200 strån som fångar upp varje frans för att få till en riktigt bra volym med fjäderlätt känsla.

Plus: Ger härlig volym, bra längd, tjock borste som fångar varje strå, känns lätt på fransarna, är ett riktigt bra budgetalternativ.
Minus: Finns bara i svart

Naturlig look

Sensai Mascara 38°C är för dig som vill ha en aningen intensifierad look men naturlig. Den har en liten borste som ger fransarna en naturlig böj genom att "kapsla in" dem. Du tvättar enkelt bort mascaran med 38°C och den finns i svart och brun nyans.

Plus: Lätt att använda, liten borste, ger naturlig look, finns i brun och svart, tvättas enkelt bort med vatten.
Minus: Har en hög prislapp.

Vattenfast

Den klassiska 2000 Calorie, fast i vattenfast version: Max Factor 2000 Calorie Waterproof Volume Mascara. Det är en mascara som verkligen ger volym till fransarna med sin tjocka borste som fångar upp minsta lilla frans. Den kladdar inte när den är på och sitter på plats, men den är också lätt att få bort med en mild ögonmakeup-remover.

Plus: Ger intensiv svärta, stor borste som ger bra volym, fångar upp alla fransar, vattenfast, bra budgetmascara.
Minus: Kan kladda lite vid applicering tack vare att borsten är så stor och finns bara i svart.

Specialdesignad gummiborste

En mascara man inte vill vara utan om man önskar perfekt volym utan fransböjare är Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara. Den har en specialdesignad gummiborste som ger precis applicering och den adderar ordentligt med volym och böj, utan att se onaturligt ut. Den har en intensivt svart och glansig formula som i kombination med borsten verkligen täcker, separerar, förlänger och intensifierar.

Plus: Ger ordentlig böj med naturlig finish, intensiv svärta och glans, ger ordentlig volym, gummiborste, separerar och förlänger.
Minus: Dess höga pris.

Baserat på tester gjorda av anställda på eleven.