Bästa sommarprodukterna för män

2017-07-04

Långa dagar i solen och salta hav tar ut sin rätt på huden. När man som man dessutom rakar sig blir huden extra känslig. Därför har vi på eleven satt ihop en lista med de bästa produkterna för en smärtfri sommar för alla män där ute!

Peeling

Att skrubba bort död hud är ett måste för att få en solbränna som håller länge och är schysst mot huden. En exfolierande tvål, t.ex John Masters Organics Orange & Ginseng Exfoliating Body Bar verkar upplivande på trött hud och doftar gott av apelsin och lime.

Solskydd

En solkräm med högt solskydd är en bra investering. Denna kräm från lyxiga Shiseido 50+ Lotion Sensitive Face and Body passar utmärkt för såväl den med känslig hy som för den som lever ett aktivt sommarliv med aktiviteter. Mycket vattenresistent samtidigt som den inte täpper till porer.

Ansiktsmask

Den hetaste trenden just nu är K-beauty, alltså koreansk skönhet. Hos våra vänner i öst finns det en ingrediens man premierar före andra: snigelslem. Denna magiska produkt har intensivt vårdande och mjukgörande egenskaper och i en produkt som Skin79 Fresh Garden Mask, Snail från Skin79 kombineras het hudvårdstrend med .

After sun

Efter en dag i solen finns det tre ord du måste komma ihåg: fukt, fukt och fukt! Att återfukta är ett absolut måste och blir en barnlek med denna snabbabsoberande after-sun-kräm från Clarins After Sun Moisturizer Ultra-Hydrating.

Fuktkräm

Vi kan inte poängtera vikten av fukt nog. Cicameds ekologiska nattkräm Cicamed Organic Science Night Antioxidant motverkar hudens åldrande och återhämtar huden från dagens påfrestningar. Dessutom är den fylld med antioxidanter som hjälper till att släta ut fina linjer och förbättra hudens textur.