Blommig eyeliner - perfekt till Midsommar

2017-06-11

Ytterligare en eyeliner-trend har anlänt, nämligen blommig eyeliner! Perfekt för dig som vill ha det lilla extra på Midsommar t.ex. Denna eyeliner kan målas längs med globlinjen som jag gjort på den ovan, eller helt enkelt måla blommor där du i vanliga fall hade målat en vingad eyeliner.

Jag har använt mig av NYX PROFESSIONAL MAKEUP Vivid Brights Eyeliner i olika nyanser och Collistar Professional Eyeliner i blått. Fransarna jag bär är Depend Eyelashes Rebecka.

Till min första look med kalla nyanser har jag använt Vivid Brights Eyeliner i nyanserna Envy, Escape, Blossom, Delight och NYX PROFESSIONAL MAKEUP White Liquid Liner. De blå blommorna är gjorda med Collistars Professional Eyeliner i blått. Denna blommiga eyeliner är formad som en "vanlig" vingar eyeliner och är verkligen superfint för att höja hela din look!

För look nummer två, där jag gjort en vanligt svart eyeliner och istället skapat blommorna i linje med nedre fransraden och globlinjen, har jag använt nyanserna Envy, Escape, Petal, Halo, Fire och NYX PROFESSIONAL MAKEUP White Liquid Liner.