Boosta din hud med ampuller från Babor

2017-07-13

Med över 60 framgångsfulla år i hudvårdsbranschen har Babor kommit att bli ett riktigt kultmärke som idag säljs världen över. Redan för 50 år sedan producerade Babor sina första Ampoule Concentrates, något som idag blivit en del av varumärkets DNA.

Babor Ampoule Concentrate är ampuller som ger exklusiv hudvård i sin mest koncentrerande form, både hemma och på salong. En ampull kan enkelt förklaras som ett serum men mer aktivt. De är engångsdoser fullspäckade med småmolekylära ingredienser som når djupare ner i huden än ett vanligt serum.Varje gång en ampull knäcks matas huden med aktiva ämnen som ger direkt effekt på huden. Oavsett om du behöver en extra boost av fukt, en vitaminkick eller en utslätande lifting-effekt så finns det en ampull som passar.

SÅ ANVÄNDER DU AMPULLERNA

Direkt efter rengöring knäcker du ampullen och häller ut i handflatan för att sen applicera på ansikte, hals och dekolletage. Avsluta med en vårdande dag/nattkräm. Ampullerna är designade att boosta huden, ge direkt effekt och för att förbättra önskat resultat av efterföljande hudvård. De gifter sig med all hudvård och det finns utrymme för att skräddarsy sin alldeles egna unika kombination av ampull och hudvårdskräm. Använd gärna som intensivkurs under minst sju dagar för ett mer bestående resultat.

VILKEN AMPULL PASSAR MIG?

Babor erbjuder ampuller för alla hudtyper. Idag finns det över 12 olika varianter inom kategorierna Moist & Lipid, Sensitive, Pure och Anti-Age. Nybörjartipset är att börja med Babor Ampoule Concentrates FP Hydra Plus Active Fluid, en superboost av fukt som passar alla hudtyper. Babor producerar ca 29 miljoner ampuller varje år, vilket motsvarar ca 80 000 ampuller per dag. Bakom varje ampull finns 2 års forskning och 100 olika tester som utförs för att garantera en säker produkt och ge hudvård i sin renaste form.

Du kan shoppa hela Babors sortiment hos eleven.se.